Uslovi kupovine

Internet prodavnica www.msjoker.rs posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i pozitivnim propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u daljem tekstu te vas molimo da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu. Registracijom i korišćenjem sajta www.msjoker.rs se smatra da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa ovde navedenim Uslovima kupovine i da ih prihvatate. Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo vas da ne koristite ovaj sajt.
Internet prodavnica www.msjoker.rs zadržava pravo da u svakom trenutku i bez prethodnog obaveštenja ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova korišćenja sajta.
Poručivanje robe
Poručivanje je prvi korak u kupovini preko našeg sajta. Pošto odaberete proizvode i smestite ih u korpu, možete obaviti poručivanje. Roba će biti rezervisana isključivo kada je porudžbina poslata tj porudžbina zaključena. Ukoliko artikli stoje u korpi i porudžbina nije poslata tj nije zaključena, ti artikli nisu rezervisani za vas i bilo koji drugi korisnik može da ih poruči. Nakon što pošaljete porudžbinu, u roku od nekoliko sekundi stiže Vam obaveštenje o Prijemu porudžbine na e-mail koji ste ostavili, sa dodeljenim brojem porudžbine, prikazom poručenih artikala i iznosom.
*Poručivanje mogu obavljati fizička i pravna lica. Minimalan iznos porudžbine mora biti 1.000 RSD kako bi porudžbina mogla da bude realizovana.

 

Kako kupiti

Kupovina putem sajta www.msjoker.rs je veoma jednostavna. Izaberite artikle koje želite i sledite link KORPA. Unesite svoje lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. U slučaju trenutne nemogućnosti u isporuci traženog dela ili moguće zamene drugim proizvođačem, bićete kontaktirani radi dogovora. Kupovinu na našem web shopu, možete izvršiti kao registrovani korisnik ili kao GOST (jednokratna porudžbina).

*Sve porudžbine koje su primljene do 14h biće poslate istog dana, a sve porudžbine posle 14h biće poslate sledećeg dana.

**NAPOMENA: Ukoliko želite da Vam robu isporučimo BEX-om ili DExpress-om, zbog poslovne politike i saradnje sa navedenim kurirskim službama, robu možete poručiti najkasnije do 12h. Ukoliko želite da Vam robu isporučimo AKS-om, robu možete poručiti do 14h.

 

Način plaćanja na internet prodavnici

Plaćanje robe kupljene u našem maloprodajnom objektu, moguće je izvršiti gotovinom ili putem Vaše platne kartice (Visa, Master). Plaćanje putem web shopa, kao i u maloprodajnim objektima, obavlja se isključivo u zvaničnoj valuti Republike Srbije (RSD).

 

Odustanak od ugovora

Svaki kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora o kupovini zaključenog na daljinu, iz bilo kog razloga u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Jedini preduslov je da roba nije korišćena i da je originalno zapakovana i vraćena u pakovanju u kom je isporučena i sa fiskalnim računom i zapisnikom koji dobijate uz svaku pošiljku (Obrazac o odustanku). Ovo pravo od odustanka od ugovora se NE odnosi na kupovinu u maloprodajnim objektima, s obzirom da to nije kupovina na daljinu i izvan poslovnih prostorija. Za više informacije pogledajte stranicu REKLAMACIJE.

 

Opis proizvoda

MSJOKER nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, MSJOKER ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez greške.