Plaćanje

Da biste izvršili kupovinu putem sajta www.msjoker.rs procedura je veoma jednostavna. Izaberite artikle koje želite i sledite link – korpa. Unesite Vaše lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. Bićete kontaktirani u najkraćem mogućem roku u vezi dogovora oko isporuke. Robu možete poručiti i putem broja telefona +381 (26) 660 713 ili pozivom na broj telefona +381 (62) 405 923. Kupovinu uređaja takođe možete izvršiti i u našem prodajnom showroom-u gde možete odabrati da li želite da uređaj isporučimo na Vašu kućnu adresu ili ste se odlučili za lično preuzimanje.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.NAČINI PLAĆANJA PUTEM SAJTA MSJOKER:
  1. Pouzećem – Kod plaćanja pouzećem narudžbenicu plaćate prilikom isporuke, gotovinom ili čekovima na 12 rata bez kamate.
  2. Platnom karticom putem Interneta – ukoliko imate internet pristup svom tekućem racunu. Porudžbinu možete platiti karticama koje podržavaju plaćanje preko Interneta, a to su: VISA, MasterCard i Maestro platne kartice. U slučaju povraćaja sredstava Kupcu koji je robu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, MSJOKER je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice. Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.
  3. Preko računa
NAČINI PLAĆANJA U PRODAJNOM SHOWROOM-U:1. Gotovinsko plaćanje – Plaćanje u gotovini 2. Čekovima građana do 12 rata bez kamate, gde prva rata dospeva odmah, a preostale svakog narednog meseca. Raspoloživi datumi realizacije čekova su isključivo 15. Ili 30. u mesecu, gde se kupac odlučuje samo za jedan od ponuđenih datuma. 3. Svim platnim karticama, kao i kreditnim karticama Banca Intesa- MasterCard, Visa i American Express do 12 rata bez kamete i naknade. 4. Virmansko plaćanje – Plaćanje preko računa 5. Putem vrednosnih vaučera na željeni iznos

Način isporuke

Isporuka uređaja vrši se na Vašoj adresi u periodu do 7 radna dana, za bilo koje mesto u Srbiji izuzev Kosova i Metohije. Rok isporuke je promenljiv u zavisnosti od toga da li je naručeni proizvod trenutno dostupan ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Kurirska služba svakog radnog dana od 8h do 17h i subotom od 9h do 13h vrši dostavu u naše ime, unošenjem uređaja u stambeni objekat, a prema uslovima koje ste Vi odredili (adresa isporuke, dostupnost i način plaćanja). Cena dostave je 450,00 din sa PDV-om za sve porudžbine vrednosti manje od 10.000,00 din bez obzira na broj poručenih artikala, njihovu težinu ili veličinu artikala. Za porudžbine preko 10.000,00 din, dostava je besplatna.Kupac je u obavezi da prilikom preuzimanja uređaja proveri eventualna oštećenja, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Takođe, prilikom preuzimanja pošiljke, kupac je dužan da potpiše otpremnicu (dostavnicu) koja predstavlja potvrdu o preuzimanju. Ukoliko imate pitanja ili želju da proverite gde se nalazi Vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu obratite nam na sledeći način:PROVERA STATUSA POŠILJKE – U okviru polja – Prati svoju isporuku – unošenjem broja Vaše pošiljke možete u svakom trenutku proveriti njen status unošenjem broja Vašeg paketa.