3. Stihl Duvači

Stihl je poznata kompanija za proizvodnju kvalitetnih alata za baštu i šumarstvo, a jedan od njih su i duvači za lišće. Ovi alati su nezamenljivi kada treba da očistite dvorište ili baštu od lišća i drugih otpadaka.

Stihl duvači za lišće su visoko efikasni uređaji za čišćenje velikih površina od lišća i drugih otpadaka. Osim što su dostupni u motornim i baterijskim opcijama, motorni duvači se takođe dele na ručne i leđno nosive. Svaki tip ima svoje prednosti, pa je važno da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Ručni Stihl motorni duvači

Idealni za manje površine koje zahtevaju preciznost. Oni su obično manji i lakši od leđno nosivih modela, što ih čini lakšim za manevrisanje u ograničenim prostorima. Takođe, zbog svoje veličine, lako se mogu skladištiti u manjim prostorima.

Leđno nosivi Stihl motorni duvači

Odlični za veće površine koje zahtevaju brzo čišćenje. Ovi duvači su obično veći i teži od ručnih modela, ali su opremljeni sa snažnijim motorima koji omogućavaju brže i efikasnije čišćenje. Takođe, ovi duvači su opremljeni i sa rancem, što omogućava rasterećenje tereta sa ruku, a time i veću udobnost tokom korišćenja.

Baterijski Stihl duvači

Sve su popularniji izbor jer ne zahtevaju upotrebu benzina i ne stvaraju buku koja može smetati okolini. Oni su odličan izbor za manje površine koje zahtevaju tiho i brzo čišćenje, a punjiva baterija im omogućava da budu lakši za upotrebu i ne zahtevaju punjenje benzina ili ulja.

U zavisnosti od vaših potreba, Stihl nudi širok spektar duvača za lišće za svaku situaciju. Bilo da želite laganu, ručnu opciju za manje poslove ili snažniju, leđno nosivu opciju za veće površine, Stihl ima pravi duvač za vas.

Našu ponudu pogledajte Ovde