2. Stihl Ručni čistač

Ručni čistač STIHL KG 550 – Efikasno i jednostavno čišćenje.

Stihl, poznati proizvođač motornih uređaja, iznedrio je još jedan izvrstan proizvod – Ručni čistač KG 550. Ovaj uređaj je moćan alat za čišćenje bilo kojeg prostora, bilo da je reč o privatnoj kući, javnom prostoru ili industrijskom objektu.

Održavanje velikih površina može biti izazovno, posebno kada se radi o čišćenju nakon sezone opadanja lišća ili prolaska kroz zimsku sezonu. Međutim, STIHL KG 550 ručni čistač može učiniti taj proces mnogo bržim i lakšim.

Ovaj ručni čistač opremljen je sa dve okretne četke koje dobijaju pogon preko prenosa. To znači da, kada gurate uređaj, četke se okreću i čiste površinu ispred vas. S obzirom na to da nema motora, ovaj uređaj je lagan i jednostavan za manevrisanje, što ga čini idealnim za korišćenje u bilo kom okruženju – na asfaltu, betonu ili travnjaku. Sa svojim laganim i ergonomskim dizajnom, KG 550 je izuzetno jednostavan za korišćenje.

Ručni čistač KG 550 ima širinu čišženja od 55 cm, takođe dolazi sa velikim bunkerom od 25 litara za sakupljanje smeća, koja može da zadrži veliku količinu nečistoća. Ovaj bunker se lako može ukloniti i isprazniti, što olakšava čišćenje uređaja. Ovaj čistač je izuzetno tih i može se koristiti u bilo koje doba dana, bez uznemiravanja komšija.

S obzirom na svoje brojne prednosti, ne iznenađuje da je Stihl KG 550 popularan izbor za čišćenje domova i industrijskih prostora širom sveta. Ako želite izbeći dosadno i zamorno čišćenje, a ujedno želite učinkovit i pouzdan uređaj, Stihl ručni čistač KG 550 je prava stvar za vas!

 

Dodaj u korpu